Ge dig ut på en oförglömlig fest!

Dyk ner i en värld där musik möter vågorna. Delta i elektrifierande evenemang och fester med topp-DJ:ar, sensationella sångare och spännande aktiviteter. Med X-Cruise är varje ögonblick ett minne som väntar på att skapas.

Hero

Upplev X-Cruise Magin På Språng

Utforska det bästa av X-Cruise med vår mobilapp. Boka biljetter, anslut med deltagare och njut av inbyggda spel - allt för en problemfri underhållningsupplevelse.

Hero

Förbli uppkopplad med Chattar

Bläddra bland kommande evenemang och säkra din plats med bara några tryck. Säg adjö till långa köer och hej till bekymmersfria bokningar.

Hero

Köp Biljetter Enkelt

Bläddra bland kommande evenemang och säkra din plats med bara några tryck. Säg adjö till långa köer och hej till bekymmersfria bokningar.

Hero

Engagera dig med Spännande Spel

Medan du väntar på nästa stora evenemang kan du dyka in i vårt urval av engagerande spel och se till att feststämningen aldrig falnar.

X-Cruise App: Din Ultimata Evenemangskamrat

Dyk in i hjärtat av X-Cruise-evenemang med lätthet. Upptäck och boka evenemang, anslut i chattar, spela spel och hantera alla dina biljetter i en strömlinjeformad upplevelse.

 • Upptäck Kommande Evenemang

  Dyk in i ett kuraterat urval av evenemang. Bläddra bland detaljer, line-ups och mer för att välja det perfekta för dig. Varje fest är bara ett tryck bort.

 • Direkta Biljettinköp

  Inga fler väntetider eller köer. Säkra din plats direkt och gör dig redo för en oförglömlig upplevelse med vår enkla biljettprocess.

 • Delta i Realtidschattar

  Anslut direkt med andra deltagare. Dela din entusiasm, diskutera evenemangsdetaljer eller helt enkelt lära känna nya vänner.

 • Dyk in i Gruppdiskussioner

  Utöka dina samtal. Skapa eller anslut till gruppchattar för att diskutera line-ups, samordna möten eller helt enkelt njuta av delad entusiasm.

 • Underhållande Inbyggda Spel

  Nöjet slutar inte mellan evenemangen. Fördjupa dig i vårt utbud av spel och se till att du är underhållen medan du väntar på nästa stora tillfälle.

 • Hantera Dina Biljetter

  Håll dig organiserad och alltid redo. Få tillgång till alla dina köpta biljetter på ett ställe, för enkel entré och inga bekymmer.

Ladda ner appen nu!

X-Cruise är tillgänglig för alla dina enheter, inklusive iOS och Android. Ladda ner den nu och kom igång!